Verkeersschool Van Moorsel

Verkeersschool Van Moorsel is een Rijschool gelegen aan Burgemeester Praamsmalaan 15 in Bolsward.

Meer informatie over Verkeersschool Van Moorsel in Bolsward

Verkeersschool van Moorsel is een verkeersschool in de regio Bolsward-Sneek-IJlst die al meer dan 35 jaar bestaat. Ze bieden rijlessen aan voor auto, automaat en aanhanger. Bij Verkeersschool van Moorsel kun je op een ontspannen en vlotte manier je rijopleiding volgen, zodat je straks veilig en zelfstandig de weg op kunt. Ze bieden verschillende pakketten aan, zoals een basispakket met toets en examen voor €1.970,- en een pakketopleiding E achter B voor €640,-. Voor meer informatie kun je kijken op hun website of direct contact met hen opnemen voor een lesafspraak.

Wil je weten wat Verkeersschool Van Moorsel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Van Moorsel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Van Moorsel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Van Moorsel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Verkeersschool Van Moorsel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Van Moorsel

Bezoekers bekeken ook