Autorijschool Actief Bolsward

Autorijschool Actief Bolsward is een Rijschool gelegen aan De Diken 2 in Bolsward.

Meer informatie over Autorijschool Actief Bolsward in Bolsward

Autorijschool Actief is een autorijschool die kwaliteit biedt voor de beste prijs. Ze hebben een persoonlijke, interactieve en gestructureerde manier van lesgeven waarmee ze voertuigbeheersing, regelkennis en verkeersinzicht snel toegankelijk maken voor leerlingen. Iedereen is welkom bij Autorijschool Actief, inclusief mensen met faal- of rijangst. Ze geven rijlessen in Bolsward, Sneek en omgeving. Op hun vernieuwde website kun je onder andere de laatst geslaagde leerlingen zien. Ze hebben ook verschillende acties, zoals een gratis theorie-examen en een extra korting van €100,-. De website is ontworpen door KEKE Design.

Wil je weten wat Autorijschool Actief Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Actief Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Actief Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Actief Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Autorijschool Actief Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Actief Bolsward

Bezoekers bekeken ook