Autorijschool Wieger de Jong

Autorijschool Wieger de Jong is een Rijschool gelegen aan Hid Heroplantsoen 15 in Bolsward.

Meer informatie over Autorijschool Wieger de Jong in Bolsward

Autorijschool De Jong is een bekende rijschool in Bolsward, Sneek, Heeg en omgeving. De rijschool bestaat sinds 1980 en biedt autorijlessen aan op twee locaties. In 1992 is de oudste zoon, Wieger De Jong, ook in het bedrijf gestapt en sindsdien geven vader en zoon samen rijlessen aan inwoners van Heeg, Sneek en omstreken. In 2004 heeft Wieger de Jong de rijschool overgenomen. Bij Autorijschool De Jong kun je al vanaf 16 jaar terecht voor theorielessen en vanaf 16,5 jaar voor autorijlessen. Er is de mogelijkheid om één of meerdere lessen per week te volgen en er is een all-in pakket beschikbaar. Daarnaast biedt de rijschool ook gratis theorielessen aan voor praktijkcursisten en zorgen ze voor gratis vervoer naar het leslokaal. Verder kun je bij de rijschool ook terecht voor rijlessen met een caravan/camper of voor een CBR Rijvaardigheidstest. Wieger De Jong is te bereiken in Bolsward en Sjoerd De Jong is te bereiken in Heeg.

Wil je weten wat Autorijschool Wieger de Jong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Wieger de Jong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Wieger de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Wieger de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Autorijschool Wieger de Jong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Wieger de Jong

Bezoekers bekeken ook