Rijschool Richard

Rijschool Richard is een Rijschool gelegen aan Het Houckemaland 12 in Bolsward.

Meer informatie over Rijschool Richard in Bolsward

Rijschool Richard is een rijschool gevestigd in Bolsward en omstreken. Ze bieden rijlessen aan vanaf 16,5 jaar en je kunt hier ook je theorie examen reserveren. Daarnaast kun je Rijschool Richard machtigen bij het CBR. De rijschool benadrukt dat ze je opleiden tot een goede en veilige bestuurder in een ontspannen en vertrouwde sfeer. Ze hebben een hoog slagingspercentage en zijn gecertificeerde faalangst instructeurs. Je kunt zelf bepalen hoe vaak en wanneer je wilt lessen. Het praktijkexamen wordt afgenomen in Sneek. Rijschool Richard biedt ook andere diensten aan, zoals het halen van het E achter B rijbewijs, het afleggen van het theorie examen voor de auto, het praktijkexamen voor de auto en het behalen van rijbewijs B. Er is geen wachtlijst, dus je kunt direct starten bij Rijschool Richard.

Wil je weten wat Rijschool Richard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Richard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Richard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Richard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Rijschool Richard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Richard

Bezoekers bekeken ook