Vallinga Bouw B.V.

Vallinga Bouw B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Hichtumerweg 2 in Bolsward.

Meer informatie over Vallinga Bouw B.V. in Bolsward

Vallinga Bouw is een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en restauraties van verschillende soorten gebouwen, waaronder woningen, boerderijen, bedrijfspanden en historische gebouwen. Het bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant, wat zorgt voor deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Enkele projecten waar ze aan hebben gewerkt, zijn onder andere het kantoor van EFKO Beton, de herbestemming van het Marktplein in Bolsward en de verbouwing van een boerderij. Vallinga Bouw is momenteel op zoek naar nieuwe collega's en biedt verschillende vacatures aan. Ze streven ernaar om de wensen van hun klanten werkelijkheid te maken en bieden diverse diensten aan.

Wil je weten wat Vallinga Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vallinga Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vallinga Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vallinga Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Vallinga Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vallinga Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook