Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een Bouwbedrijf gelegen aan De Marne 120 in Bolsward.

Meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma in Bolsward

Bouwgroep Dijkstra Draisma biedt een geïndustrialiseerde, demontabele en duurzame woningbouwoplossing. Het ontwerpproces verloopt digitaal en wordt uitgevoerd door robots. Dit innovatieve bouwbedrijf overbrugt het gat tussen heden en toekomst door traditioneel vakmanschap te combineren met innovatieve technologieën. Ze hebben een oplossing ontwikkeld voor het woningtekort in de sociale en middenhuursector, waarbij wonen, energie, onderhoud en vervoer worden aangeboden in een circulair leaseconcept. Bouwgroep Dijkstra Draisma gelooft in digitalisering, robotisering en circulair bouwen om de CO2-doelstellingen van het klimaatakkoord te behalen. Ze willen gemeenten, corporaties, particulieren en vastgoedeigenaren ondersteunen met hun kennis en ervaring. Het bedrijf streeft naar een gasloze gebouwde omgeving en investeert in een duurzame toekomst. Ze bieden een breed scala aan diensten en producten in onder andere zorg, onderwijs, recreatie, kantoren en woningbouw. Bouwgroep Dijkstra Draisma is op zoek naar vernieuwers die willen bijdragen aan een leefbare wereld.

Wil je weten wat Bouwgroep Dijkstra Draisma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwgroep Dijkstra Draisma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwgroep Dijkstra Draisma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwgroep Dijkstra Draisma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Bouwgroep Dijkstra Draisma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bezoekers bekeken ook