Terpstra Bouw

Terpstra Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan De Markol 13 in Bolsward.

Meer informatie over Terpstra Bouw in Bolsward

Terpstra Bouw is gespecialiseerd in het onderhouden en verbouwen van woningen. Het bedrijf benadrukt het belang van regelmatig onderhoud om de staat van de woning te behouden. Daarnaast biedt Terpstra Bouw ook diensten aan zoals het realiseren van nieuwe badkamers, keukens en toiletten. Ze hebben ruim 20 jaar ervaring en kunnen zowel kleine als grote woonwensen vervullen. Het bedrijf biedt ook renovatie- en verbouwingsdiensten aan, zowel binnen als buiten het huis. Er worden enkele voorbeelden van recente projecten genoemd, zoals overkappingen, schuren, verbouwingen in huis en dakrenovaties. De contactgegevens van Terpstra Bouw worden ook vermeld.

Wil je weten wat Terpstra Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terpstra Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terpstra Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terpstra Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Terpstra Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terpstra Bouw

Bezoekers bekeken ook