Stadscafé het Veerhuys

Stadscafé het Veerhuys is een Restaurant gelegen aan Marktplein 6 in Bolsward.

Meer informatie over Stadscafé het Veerhuys in Bolsward

Het Veerhuys is het gezelligste stadscafé van Bolsward en biedt een gevarieerde menukaart met eerlijke kwaliteitsgerechten. Je kunt er genieten van een heerlijk diner of een lekkere borrel, alleen of met vrienden en familie. Op het terras en in het café kun je drankjes doen en proosten met vrienden. Het Veerhuys heeft een passie voor kwaliteit en serveert heerlijke seizoensgerechten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een dinerbon cadeau te geven. Het café is te vinden op Marktplein 68 in Bolsward en is geopend van maandag tot en met zondag van 17:00 tot 23:00 uur, met op donderdag en vrijdag langere openingstijden.

Wil je weten wat Stadscafé het Veerhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadscafé het Veerhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadscafé het Veerhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadscafé het Veerhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Stadscafé het Veerhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadscafé het Veerhuys

Bezoekers bekeken ook