Miedema's Lunchroom

Miedema's Lunchroom is een Restaurant gelegen aan Appelmarkt 4 in Bolsward.

Meer informatie over Miedema's Lunchroom in Bolsward

Miedema's lunchroom is een vis- en snackbar gevestigd in Bolsward. Ze bieden een breed scala aan verse en gebakken vis, evenals patat-friet, snacks en softijs. De lunchroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Ze accepteren ook pinbetalingen. Er zijn enkele reacties van klanten op de website, waarbij de Oenema special wordt geprezen en er een discussie is over het aanbod van vegetarische producten. Er wordt ook geklaagd over de lelijke website van de lunchroom.

Wil je weten wat Miedema's Lunchroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miedema's Lunchroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miedema's Lunchroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miedema's Lunchroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Miedema's Lunchroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miedema’s Lunchroom

Bezoekers bekeken ook