Restaurant Brugman

Restaurant Brugman is een Restaurant gelegen aan Rijkstraat 7 in Bolsward.

Meer informatie over Restaurant Brugman in Bolsward

Restaurant Brugman in Bolsward is een nieuw restaurant dat in maart 2022 zijn deuren opende. Het restaurant is gevestigd in een prachtig grachtenpand en heeft illustere voorgangers gehad. Bij Restaurant Brugman kun je genieten van een verrassend en verwennend vijfgangen diner, dat elke zes weken wisselt. Het restaurant is geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 18.30 uur. Om optimaal te kunnen genieten wordt verwacht dat je tussen 18.00 en 19.00 uur aanschuift, maar natafelen is ook mogelijk. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Restaurant Brugman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Brugman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Brugman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Brugman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Restaurant Brugman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Restaurant Brugman

Bezoekers bekeken ook