Eetcafé Baba Bolsward

Eetcafé Baba Bolsward is een Restaurant gelegen aan Bargefenne 16 in Bolsward.

Meer informatie over Eetcafé Baba Bolsward in Bolsward

Op de website van Baba Bolsward in Bolsward vind je informatie over het menu en kun je direct bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 613 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en acties. Daarnaast kun je punten sparen bij elke besteding van € 15,00, waarbij je bij 10 punten €5 korting krijgt. Ook is er een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de website kun je de populaire gerechten bekijken en direct bestellen. Het menu bevat onder andere koude voorgerechten, warme voorgerechten, pizza's en pasta's.

Wil je weten wat Eetcafé Baba Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Baba Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Baba Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Baba Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Eetcafé Baba Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Baba Bolsward

Bezoekers bekeken ook