Sportpark Het Bolwerk

Sportpark Het Bolwerk is een Sportcomplex gelegen aan in Bolsward.

Meer informatie over Sportpark Het Bolwerk in Bolsward

In deze tekst worden verschillende nieuwsberichten van SC Bolsward samengevat. Het eerste bericht gaat over de wedstrijd waarin Bolsward verloor van vv Heerenveen. Daarna wordt vermeld dat SC Bolsward meedoet met de Grote Clubactie en dat er een speciale aanbieding is voor de wedstrijd SC Heerenveen-NEC. Vervolgens wordt aandacht besteed aan de Rabo Clubsupport actie en de teamfotodagen van SC Bolsward. Ook wordt het overlijden van Wiebe Mulder genoemd, een belangrijk persoon binnen de club. Daarnaast wordt vermeld dat Fysio-Actief weer een sportspreekuur aanbiedt en dat Bloemhof Bolsward de sponsorovereenkomst met SC Bolsward heeft verlengd. Tot slot worden er nog enkele andere nieuwsberichten genoemd, zoals het zoeken naar vrijwilligers en trainers en de presentatie van het plan van de werkgroep Groene Sporthart Bolsward.

Wil je weten wat Sportpark Het Bolwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark Het Bolwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark Het Bolwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Het Bolwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Sportpark Het Bolwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark Het Bolwerk

Bezoekers bekeken ook