IJsvereniging Bolsward

IJsvereniging Bolsward is een Sportcomplex gelegen aan Harlingerstraat 52 in Bolsward.

Meer informatie over IJsvereniging Bolsward in Bolsward

De IJsvereniging Bolsward is opgericht op 20 december 1890 en verwelkomt schaatsliefhebbers op hun nieuwe website. Op de website vindt u alle informatie over de vereniging, zoals nieuws, contactgegevens en openingstijden, en kunt u zich aanmelden als lid of vrijwilliger. Er zijn verschillende lidmaatschappen beschikbaar, waaronder individueel en familie lidmaatschap. Het familieabonnement kost 15 euro per jaar en biedt onbeperkte toegang tot de ijsbaan voor het hele gezin. Betaling vindt plaats via automatische incasso in november. Leden ontvangen jaarlijks een uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering aan het begin van het ijsseizoen. Het lidmaatschap kan worden opgezegd voor het nieuwe schaatsseizoen. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de vereniging via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat IJsvereniging Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsvereniging Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsvereniging Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsvereniging Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar IJsvereniging Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsvereniging Bolsward

Bezoekers bekeken ook