Sportclub Bolsward

Sportclub Bolsward is een Sportcomplex gelegen aan Bolwerkplein 2 in Bolsward.

Meer informatie over Sportclub Bolsward in Bolsward

In deze tekst worden verschillende nieuwsberichten en aankondigingen vermeld met betrekking tot SC Bolsward. Zo wordt er bijvoorbeeld vermeld dat Bolsward de wedstrijd tegen vv Heerenveen heeft verloren en dat SC Bolsward meedoet aan de Grote Clubactie. Verder wordt er aangegeven dat er een speciale aanbieding is voor een wedstrijd van SC Heerenveen en dat er teamfotodagen georganiseerd worden. Ook wordt er melding gemaakt van het overlijden van Wiebe Mulder en wordt er informatie gegeven over het sportspreekuur van Fysio-Actief. Daarnaast wordt er vermeld dat Bloemhof Bolsward de sponsorovereenkomst met SC Bolsward heeft verlengd en dat de indeling van de trainingstijden en velden bekend is. Ten slotte worden er zes tips gegeven om sportblessures te voorkomen.

Wil je weten wat Sportclub Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Sportclub Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub Bolsward

Bezoekers bekeken ook