Snoozz Hotels

Snoozz Hotels is een Hotel gelegen aan Appelmarkt 10 in Bolsward.

Meer informatie over Snoozz Hotels in Bolsward

Bij Snoozz Hotels Bolsward kunt u een nieuwe manier van reizen ervaren, waar luxe en comfort samenkomen. Het hotel is centraal gelegen in het centrum van Bolsward en biedt de mogelijkheid om 24/7 in te checken met behulp van een digitale sleutel. Het hotel beschikt over luxe kamers met AVEK boxsprings en prachtig uitzicht over de binnenstad. Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar, zoals romantische kamers met een Frans balkon, kamers met pantry's voor een langer verblijf en torenkamers met knusse hoekbanken. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen en is er de mogelijkheid om ontbijt te bestellen. Het hotel biedt ook verschillende services aan, zoals minibarpakketten, fietsverhuur en een verjaardagspakket. Het hotel is telefonisch bereikbaar voor vragen en calamiteiten van 09.00 uur tot 20.00 uur en voor hotelgasten van 20.00 uur tot 09.00 uur.

Wil je weten wat Snoozz Hotels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snoozz Hotels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snoozz Hotels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snoozz Hotels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Snoozz Hotels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snoozz Hotels

Bezoekers bekeken ook