Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant

Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant is een Hotel gelegen aan Kerkstraat 53 in Bolsward.

Meer informatie over Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant in Bolsward

Het Weeshuis is een hedendaagse herberg met een vleugje nostalgie gelegen in Bolsward, Friesland. Het knusse huiskamerrestaurant biedt lekker ontbijt, borrel en maaltijden met verse en lokale producten. Het hotel heeft 14 ruime en fris ingerichte suites, allemaal verschillend maar met een eigen woon-, slaap- en badkamer. Het wordt omringd door een riante tuin met een fruitboomgaard. Gasten kunnen Friesland verkennen op de fiets en deelnemen aan de Fietselfstedentocht. Het hotel biedt ook een gezellige borrel, heeft twee trouwe viervoeters in de achtertuin en biedt verschillende mogelijkheden voor evenementen. Het Weeshuis heeft 14 kamers verdeeld over verschillende verdiepingen en beschikt over eigen parkeerplaatsen en fietsenstalling. Het huiskamerrestaurant biedt ontbijt, borrel en diner, en er is een honesty bar voor drankjes en snacks. Het hotel heeft een kleinschalige en gemoedelijke sfeer. In de omgeving kunnen gasten genieten van de waterrijke natuur van Friesland en er zijn regelmatig culturele evenementen in de achtertuin van het hotel. Het Weeshuis is gevestigd op Kerkstraat 53 in Bolsward, Friesland.

Wil je weten wat Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Weeshuis – charme hotel & huiskamerrestaurant

Bezoekers bekeken ook