Hotel De Wijnberg

Hotel De Wijnberg is een Hotel gelegen aan Marktplein 5 in Bolsward.

Meer informatie over Hotel De Wijnberg in Bolsward

In Bolsward kun je genieten van een overnachting in hotel De Wijnberg, gelegen in het gezellige stadscentrum. Bolsward is een van de Friese Elfsteden en heeft een rijke historie als Hanzestad. Het hotel biedt 26 comfortabele hotelkamers en is een ideaal startpunt voor fietstochten en wandelingen in Friesland. Daarnaast kun je genieten van het uitzicht vanaf het terras en de gastronomie en gastvrijheid van het restaurant ervaren. Het restaurant is geopend vanaf 09.30 uur en biedt diverse lunch- en dineropties, waaronder vegetarische gerechten. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van De Wijnberg, dan kun je ze volgen op sociale media. De openingstijden van het hotel en restaurant zijn van maandag tot en met zondag van 9.30 uur tot 22.00 uur (op vrijdag en zaterdag tot 00.00 uur).

Wil je weten wat Hotel De Wijnberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel De Wijnberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel De Wijnberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel De Wijnberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Hotel De Wijnberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel De Wijnberg

Bezoekers bekeken ook