IDProfs

IDProfs is een IT-consultancy gelegen aan Dijkstraat 27 in Bolsward.

Meer informatie over IDProfs in Bolsward

IDProfs is een non-profit organisatie die gespecialiseerd is in Identity Governance Administration (IGA). Ze worden ingehuurd door CISO's, CTO's, directies en raden van non-profit organisaties om ervoor te zorgen dat de toegang tot data goed geregeld is. Ze werken op board level voor meer dan 65 klanten in de non-profit sector en hun klanten waarderen hun bedrevenheid en pragmatische aanpak bij het wegnemen van risico's. IDProfs begint altijd met een risico-analyse om te bepalen of er risico's zijn en hoe deze kunnen worden weggenomen. Ze leveren een volledig maar begrijpelijk rapport met aanbevelingen. Daarnaast bieden ze handige hulpmiddelen zoals een checklist en whitepaper om de veiligheid in organisaties te beoordelen.

Wil je weten wat IDProfs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IDProfs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IDProfs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IDProfs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar IDProfs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IDProfs

Bezoekers bekeken ook