Wouter Jorritsma Holding B.V.

Wouter Jorritsma Holding B.V. is een IT-consultancy gelegen aan De Marne 118 in Bolsward.

Meer informatie over Wouter Jorritsma Holding B.V. in Bolsward

Freez.it is een IT-partner die ondersteuning biedt aan MKB, onderwijs en zorg in Noord-Nederland op het gebied van ICT. Ze kunnen je IT volledig uit handen nemen of je huidige specialisten ondersteunen. Ze bieden zekerheid, met onder andere een niet-goed-geld-terug garantie, cybersecurity inbegrepen, een eigen storingsdienst en proactieve ransomware bescherming. Daarnaast bieden ze ook IT-ontzorging, IT-advies en IT-beheer. Ze hebben verschillende klanten geholpen, waaronder ADB, Sport Fryslân en Sijperda Verhuur. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, en ze nodigen je ook uit om langs te komen voor een kop koffie op hun locatie in Bolsward.

Wil je weten wat Wouter Jorritsma Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wouter Jorritsma Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wouter Jorritsma Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wouter Jorritsma Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Wouter Jorritsma Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wouter Jorritsma Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook