EyeTie Architecture B.V.

EyeTie Architecture B.V. is een IT-consultancy gelegen aan De Hoants 19 in Bolsward.

Meer informatie over EyeTie Architecture B.V. in Bolsward

De tekst beschrijft het belang van het afstemmen van de bedrijfs- en IT-architectuur om succesvol te zijn in digitale transformatieprojecten. De auteur heeft 20 jaar ervaring in de IT-sector en heeft besloten om in 2018 als zelfstandige verder te gaan. De focus ligt op complexe digitale transformatieprojecten die mensen, processen en technologie met elkaar verbinden. De auteur biedt verschillende diensten aan, waaronder oplossingsarchitectuur, bedrijfsarchitectuur, bedrijfsprocesbeheer en training en coaching. Het bedrijf heet EyeTie Architecture.

Wil je weten wat EyeTie Architecture B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EyeTie Architecture B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EyeTie Architecture B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EyeTie Architecture B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar EyeTie Architecture B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EyeTie Architecture B.V.

Bezoekers bekeken ook