Haarstudio Grietje

Haarstudio Grietje is een Kapper gelegen aan Gravenburg 4 in Bolsward.

Meer informatie over Haarstudio Grietje in Bolsward

Haarstudio Grietje is een gezellige kapsalon in Friesland die sinds 2005 bestaat. De eigenaresse, Grietje Palstra, heeft zich gespecialiseerd in hoofdhuidproblemen en krullen knippen. Ze werkt met merken zoals Ecru Newyork en Marlie, die geen siliconen en parabenen bevatten. Daarnaast biedt de salon ook diensten aan zoals knippen en kleuren voor zowel dames, heren en kinderen, opsteekkapsels, permanenten en extensions. Een nieuwe behandeling die ze aanbiedt is Curlsys knippen, een speciale kniptechniek om krullen te activeren. De prijs hiervoor is € 69,50 en de hele behandeling duurt minimaal anderhalf uur. Klanten zijn erg tevreden over Haarstudio Grietje en het is mogelijk om snel en eenvoudig een afspraak te maken via het online afsprakensysteem. De salon is gespecialiseerd in het zetten van hairextensions van de merken So-Cap en Indian Gold. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30u tot 17:30u.

Wil je weten wat Haarstudio Grietje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Grietje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Grietje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Grietje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Haarstudio Grietje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Grietje

Bezoekers bekeken ook