Hairstyle Haarsma

Hairstyle Haarsma is een Kapper gelegen aan Lommerdsteeg 1C in Bolsward.

Meer informatie over Hairstyle Haarsma in Bolsward

Hairstyle Haarsma is een kapsalon die sinds 31 augustus 2012 geopend is. Ze begonnen op het industrieterrein "de marne" en zijn na een jaar verhuisd naar "de beurs". De kapsalon bevindt zich samen met andere bedrijven die zich bezighouden met uiterlijke verzorging. Ze bieden advies over haar en producten en verwennen hun klanten met koffie, tijdschriften en een massagestoel. Ze werken met de exclusieve merken REDKEN en MOROCCANOIL, waarbij MOROCCANOIL verrijkt is met arganolie en zorgt voor veerkrachtig haar en een diepe glans. REDKEN-producten zijn pH-neutraal en bieden maximale verzorging en bescherming. Het team van Hairstyle Haarsma bestaat uit Anita Haarsma en Marina Caperina. Ze zijn aangesloten bij "Stichting Haarwensen" en je kunt contact met hen opnemen via hun adres, telefoonnummer, e-mail of social media.

Wil je weten wat Hairstyle Haarsma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyle Haarsma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyle Haarsma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyle Haarsma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Hairstyle Haarsma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyle Haarsma

Bezoekers bekeken ook