kapsalon bij Mirjam

kapsalon bij Mirjam is een Kapper gelegen aan Florencestraat 4 in Bolsward.

Meer informatie over kapsalon bij Mirjam in Bolsward

Bij Kapsalon bij Mirjam in Bolsward heerst een ontspannen sfeer en wordt er ruim de tijd genomen om klanten van een eerlijk advies te voorzien. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom voor diverse behandelingen zoals balayage, highlights, kleuringen en knippen. Op de website kan eenvoudig een afspraak worden ingepland op een passend tijdstip. Daarnaast is er de mogelijkheid voor gratis kleuradvies. De kapsalon werkt met de merken Eleven Australia en Eli Color. De prijzen voor knippen variëren van €16 tot €36, terwijl de prijzen voor kleuren beginnen bij €45 voor uitgroei en oplopen tot €90 voor balayage. Er kan een toeslag worden gerekend afhankelijk van de hoeveelheid product die nodig is. Het contactformulier op de website kan worden ingevuld voor vragen en het adres is Florencestraat 4, 8701 CH Bolsward. De kapsalon is ook te bereiken via telefoonnummer 06-25366140 en e-mailadres mirjam@kapsalonbijmirjam.nl.

Wil je weten wat kapsalon bij Mirjam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kapsalon bij Mirjam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kapsalon bij Mirjam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kapsalon bij Mirjam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar kapsalon bij Mirjam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. kapsalon bij Mirjam

Bezoekers bekeken ook