Freez.it - Uw ICT afdeling

Freez.it - Uw ICT afdeling is een IT-consultancy gelegen aan De Marne 118 in Bolsward.

Meer informatie over Freez.it - Uw ICT afdeling in Bolsward

Freez.it is een IT-partner die ondersteuning biedt aan MKB, onderwijs en zorg in Noord-Nederland op het gebied van ICT. Ze nemen de IT volledig uit handen of ondersteunen de huidige specialisten. Ze bieden ook advies en beheer op het gebied van IT, met als doel ervoor te zorgen dat alles up-to-date is en goed werkt. Ze hebben verschillende klanten geholpen, zoals ADB, Sport Fryslân en Sijperda Verhuur. Daarnaast delen hun experts meningen, nieuwe ontwikkelingen en handige tips. Voor storingen of hulp kunnen mensen bellen of e-mailen naar Freez.it. Ze nodigen mensen ook uit om langs te komen voor een kennismaking op hun locatie in Bolsward.

Wil je weten wat Freez.it - Uw ICT afdeling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Freez.it - Uw ICT afdeling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Freez.it - Uw ICT afdeling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freez.it - Uw ICT afdeling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Freez.it - Uw ICT afdeling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Freez.it – Uw ICT afdeling

Bezoekers bekeken ook