Camping Stadscamping Bolsward

Camping Stadscamping Bolsward is een Kampeerterrein gelegen aan Badweg 5 in Bolsward.

Meer informatie over Camping Stadscamping Bolsward in Bolsward

In Bolsward kun je genieten van zwemplezier in zwembad Vitaloo, een overdekte plek om recreatief te zwemmen. Het zwembadterrein heeft ook een stadscamping die het hele jaar door open is. Op de website kun je meer informatie vinden over een actie waarbij je kans maakt op een jaar lang gratis zwemmen. Daarnaast kun je de openingstijden van het zwembad bekijken en online tickets kopen. Ook vind je een overzicht van de tarieven en de agenda met speciale evenementen. Voor wie geïnteresseerd is in zwemlessen, is er ook informatie beschikbaar. Op de website zijn er ook verwijzingen naar het sportbeleid, sportaccommodaties en het thema "Sport". Voor contact kun je het contactformulier invullen of bellen naar het gemeentehuis in Sneek. Daarnaast kun je de gemeente volgen op social media.

Wil je weten wat Camping Stadscamping Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Stadscamping Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Stadscamping Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Stadscamping Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Camping Stadscamping Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Stadscamping Bolsward

Bezoekers bekeken ook