Boerencamping Fûgelfrij

Boerencamping Fûgelfrij is een Kampeerterrein gelegen aan Schwartzenbergweg 2 in Hichtum.

Meer informatie over Boerencamping Fûgelfrij in Hichtum

Boerencamping Fûgelfrij viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Er zijn echter wat veranderingen gaande, zoals het verminderen van het aantal kippen op het biologische legbedrijf en het creëren van een binnen/buitentuin voor de kippen. De camping ligt aan de Harlingervaart tussen Bolsward en Hichtum en biedt rust, ruimte en prachtige natuur. Er zijn verschillende voorzieningen, waaronder een recreatieruimte, een fietsenstalling, een boerderijwinkeltje en een viskraam op het erf. Er is genoeg te doen voor jong en oud, zoals wandelen, fietsen en varen. Het boerderijwinkeltje biedt biologische producten, cadeaupakketten en souvenirs. De camping is geopend van 24 maart tot 14 oktober 2023.

Wil je weten wat Boerencamping Fûgelfrij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerencamping Fûgelfrij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerencamping Fûgelfrij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerencamping Fûgelfrij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Boerencamping Fûgelfrij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerencamping Fûgelfrij

Bezoekers bekeken ook