Boerencamping Half-Hichtum

Boerencamping Half-Hichtum is een Kampeerterrein gelegen aan Hichtumerweg 14 in Bolsward.

Meer informatie over Boerencamping Half-Hichtum in Bolsward

De tekst is een welkomstbericht van Boerderijcamping Friesland. Het benadrukt de wens voor een vredelievend jaar en het uitkijken naar een mooie zomer. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt. Vervolgens wordt er informatie gegeven over het Pinksterweekend van 2023, waar extra weilanden worden ingericht als Pinkstercamping. Partytenten zijn niet toegestaan op deze velden, maar gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Reserveringen voor deze velden kunnen vanaf 15 januari 2023 telefonisch of per e-mail worden gemaakt. Daarna wordt er genoemd dat er verschillende mogelijkheden zijn om de Elfstedentocht te fietsen vanaf de camping. De ophaal- en wegbrengdienst is gestopt, maar er kan nog veel in overleg. Verder wordt er informatie gegeven over campingnieuws en wordt er vermeld dat reserveringen kunnen worden gemaakt voor het Pinksterweekend van 2023 en de fietsroute vanaf de camping. Er wordt aangegeven dat de camping hoopt de gasten op 1 april 2023 weer te kunnen verwelkomen. Ten slotte wordt er verwezen naar het adres en de contactgegevens van de camping.

Wil je weten wat Boerencamping Half-Hichtum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerencamping Half-Hichtum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerencamping Half-Hichtum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerencamping Half-Hichtum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Boerencamping Half-Hichtum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerencamping Half-Hichtum

Bezoekers bekeken ook