Walstra Antieke Bouwmaterialen BV

Walstra Antieke Bouwmaterialen BV is een Winkel voor antieke bouwmaterialen gelegen aan De Marne 109 in Bolsward.

Meer informatie over Walstra Antieke Bouwmaterialen BV in Bolsward

Walstra Antieke Bouwmaterialen B.V. is een specialist in antieke bouwmaterialen, zoals dakpannen, metselstenen, deuren, ramen, vloeren en tegels. Op hun website kunt u voorbeelden van hun aanbod vinden en via de link naar Marktplaats kunt u zien wat ze momenteel beschikbaar hebben. Walstra is een groothandel met meer dan 1000 soorten unieke bouwmaterialen op voorraad, die direct kunnen worden meegenomen na aankoop. Ze hebben ook hun eigen transport. De locatie van Walstra is in Bolsward en ze zijn goed bereikbaar met de auto vanuit steden zoals Leeuwarden, Amsterdam, Groningen, Den Bosch en Maastricht. Tijdens de bouwvak zijn ze gesloten, maar op bepaalde zaterdagen zijn ze wel open. U kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze leveren ook in steden zoals Amsterdam, Assen, Den Haag, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht.

Wil je weten wat Walstra Antieke Bouwmaterialen BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Walstra Antieke Bouwmaterialen BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Walstra Antieke Bouwmaterialen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Walstra Antieke Bouwmaterialen BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Walstra Antieke Bouwmaterialen BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Walstra Antieke Bouwmaterialen BV

Bezoekers bekeken ook