Van Dillen antieke bouwmaterialen

Van Dillen antieke bouwmaterialen is een Winkel voor antieke bouwmaterialen gelegen aan De Klokslag, Hichtumerweg 29 in Bolsward.

Meer informatie over Van Dillen antieke bouwmaterialen in Bolsward

Dit artikel bespreekt een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van oude en authentieke materialen voor bouwprojecten. Ze bieden onder andere oude metselstenen, bestrating, vloer- en wandtegels, unieke tegeltableaus en diverse andere materialen aan. Het bedrijf heeft een duidelijke visie om oude materialen een nieuw leven in te blazen en duurzaam te werken. Ze streven naar hoge klanttevredenheid en een snelle service, waarbij persoonlijke service door de eigenaar van het bedrijf centraal staat. Het bedrijf heeft een gemiddelde score van 4,9 uit meer dan 200 reviews en klanten zijn lovend over de vriendelijkheid, professionaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf.

Wil je weten wat Van Dillen antieke bouwmaterialen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dillen antieke bouwmaterialen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dillen antieke bouwmaterialen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dillen antieke bouwmaterialen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Van Dillen antieke bouwmaterialen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dillen antieke bouwmaterialen

Bezoekers bekeken ook