Vachtenspecialist

Vachtenspecialist is een Winkel gelegen aan De Wymerts, Workumertrekweg 5 in Bolsward.

Meer informatie over Vachtenspecialist in Bolsward

De tekst gaat over het bestellen van dierenvachten en -huiden bij Vachtenspecialist. Er worden verschillende categorieën van producten genoemd, zoals overige huiden, BabyCare, gezondheid & comfort, modeaccessoires en woondecoraties. Ook worden verschillende soorten schapenvachten genoemd, zoals Texels, IJslands, Tibetaans, berg/krulvacht en Gotlands. De leverancier van de producten, Van Buren Bolsward B.V., bestaat al sinds 1861 en staat bekend om hun hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. Dierenvachten hebben verschillende voordelen, zoals het creëren van warmte en sfeer en het hebben van goede eigenschappen voor de gezondheid. De producten zijn duurzaam en ecologisch, omdat ze afkomstig zijn van de vleesindustrie en de leverancier voldoet aan Europese regels. Er worden ook nieuwe producten aangeboden, waarbij je precies de huid of vacht kunt ontvangen zoals afgebeeld. De tekst eindigt met informatie over blogs, inspiratie en klantenservice.

Wil je weten wat Vachtenspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vachtenspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vachtenspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vachtenspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Vachtenspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vachtenspecialist

Bezoekers bekeken ook