¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward

¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward is een Winkel gelegen aan Appelmarkt 1 in Bolsward.

Meer informatie over ¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward in Bolsward

De winkel De Ossekop is opgericht in 1946 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote gereedschappen- en ijzerwaren speciaalzaak. Het assortiment is uitgebreid met Friese souvenirs en materialen voor campinggasten en havenpassanten. De winkel biedt een ruim assortiment en staat bekend om de ouderwetse service en vakkundig advies. De Ossekop is gevestigd op een mooie hoek in het centrum van Bolsward, waardoor er veel toeristen en voorbijgangers langskomen. Een bezoek aan De Ossekop is daarom zeker de moeite waard.

Wil je weten wat ¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar ¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ¨De Ossekop¨ Elzinga Bolsward

Bezoekers bekeken ook