Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een Tandarts gelegen aan Witherenstraat 1A in Bolsward.

Meer informatie over Tandartspraktijk De Witte Heren in Bolsward

Tandartspraktijk de Witte Heren in Bolsward is ontstaan in 2001 door het samengaan van tandartspraktijk van der Schaaf en tandartspraktijk de Weerd. De praktijk staat voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en respect. Ze zijn gespecialiseerd in beugelbehandelingen, orale chirurgie en implantologie. Op dit moment nemen ze geen nieuwe patiënten aan. Er zijn veel positieve ervaringen van patiënten, die de praktijk omschrijven als goed, vertrouwd en vriendelijk. Het team bestaat uit P. Klasen, D. van der Schaaf, M. Grobler, G. Marska en Y. Boonstra. Verder worden er handige tips gegeven voor mondgezondheid en kindertandheelkunde.

Wil je weten wat Tandartspraktijk De Witte Heren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk De Witte Heren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk De Witte Heren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk De Witte Heren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Tandartspraktijk De Witte Heren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk De Witte Heren

Bezoekers bekeken ook