Optimus Dente

Optimus Dente is een Tandarts gelegen aan De Berchein 6 in Bolsward.

Meer informatie over Optimus Dente in Bolsward

De tekst beschrijft een groothandel genaamd Optimus Dente die gespecialiseerd is in tandartsinstrumenten en implantaten. De eigenaar van het bedrijf, Ed Martijn, werkt sinds 2004 in de tandheelkunde en is sinds 2011 zelfstandig. Hij hecht veel waarde aan tevreden klanten en werkt daarom alleen met hoogwaardig materiaal. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder molairen, botvermalers en verschillende soorten kronentangen. Ed Martijn nodigt geïnteresseerden uit om contact op te nemen en kennis te maken met het bedrijf.

Wil je weten wat Optimus Dente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Optimus Dente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Optimus Dente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Optimus Dente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Optimus Dente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Optimus Dente

Bezoekers bekeken ook