Sporza

Sporza is een Sportschool gelegen aan Nieuwmarkt 15A in Bolsward.

Meer informatie over Sporza in Bolsward

Sporza is een fitnesscentrum in Joure en Bolsward dat betaalbaar is en een breed scala aan diensten aanbiedt. De openingstijden zijn elke dag van 06.00 tot 22.00 uur. Ze bieden lidmaatschappen aan en bedrijfsfitness met kortingen tot wel 40%. Daarnaast bieden ze ook personal training aan voor mensen die net dat beetje extra willen. Sporza biedt ook lichaamsmetingen aan voor een uitgebreide lichaamsanalyse. Als je geïnteresseerd bent in sporten bij Sporza, kun je terecht in Joure op De Merk 9-11 of in Bolsward op Nieuwmarkt 15A. Je kunt hen ook volgen op sociale media.

Wil je weten wat Sporza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Sporza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporza

Bezoekers bekeken ook