Anytime Fitness

Anytime Fitness is een Sportschool gelegen aan De Ward 10 in Bolsward.

Meer informatie over Anytime Fitness in Bolsward

Anytime Fitness Bolsward is een sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat. Het personeel is vriendelijk en deskundig en helpt je op weg naar jouw persoonlijke fitnessdoelen. Ze bieden een gratis introductieprogramma, wereldwijde toegang tot meer dan 4000 clubs en 24/7 toegang. Naast de nieuwste apparatuur en goede hygiëne, hebben ze ook coaches en fysiotherapeuten in huis. De club is geschikt voor jong en oud en er is altijd personeel aanwezig om je te helpen. Kom langs of bel voor een afspraak.

Wil je weten wat Anytime Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Anytime Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness

Bezoekers bekeken ook