Slowbeautysalon Bimh

Slowbeautysalon Bimh is een Schoonheidssalon gelegen aan De Marne 136 J in Bolsward.

Meer informatie over Slowbeautysalon Bimh in Bolsward

Bij Beauty Salon BIMH geloven ze in de kracht van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ze streven ernaar om een holistisch welzijn te bereiken door alle aspecten van gezondheid en schoonheid aan te pakken. Ze gebruiken natuurlijke producten die goed zijn voor de huid, het lichaam en het milieu. Ze bieden verschillende behandelingen aan die zorgen voor ontspanning en balans. Daarnaast hebben ze een webshop waar je diverse producten kunt kopen die aansluiten bij jouw behoeften. Ze werken samen met merken die dezelfde holistische filosofie omarmen en zich inzetten voor duurzaamheid. Bij Beauty Salon BIMH willen ze niet alleen dat je er goed uitziet, maar vooral dat je je goed voelt. Ze streven ernaar om een bloeiend systeem te vormen waarin fysiek, mentaal en emotioneel welzijn samenkomen.

Wil je weten wat Slowbeautysalon Bimh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slowbeautysalon Bimh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slowbeautysalon Bimh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slowbeautysalon Bimh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Slowbeautysalon Bimh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slowbeautysalon Bimh

Bezoekers bekeken ook