The Saloon Bolsward

The Saloon Bolsward is een Schoonheidssalon gelegen aan Dijkstraat 5 in Bolsward.

Meer informatie over The Saloon Bolsward in Bolsward

De tekst beschrijft verschillende producten die te koop zijn bij The Saloon Bolsward. Er worden giftboxen aangeboden met geurkaarsen, home spray en geurstokjes in verschillende geuren. Daarnaast zijn er ook geurstokjes verkrijgbaar in verschillende geuren, inclusief rattan sticks en een houdbaarheid van langer dan 20 dagen. Verder worden er ook sculptuurkaarsen aangeboden, waaronder een donkergrijze variant. Daarnaast zijn er tafelkaarsen verkrijgbaar in de kleur roze, verpakt per 4 stuks en met een brandtijd van 8 uur. Tot slot wordt er een speelse B-vormige vaas aangeboden die geschikt is voor het plaatsen van bloemen of takken.

Wil je weten wat The Saloon Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Saloon Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Saloon Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Saloon Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar The Saloon Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Saloon Bolsward

Bezoekers bekeken ook