Sikma's Warenhuis en Naaimachines

Sikma's Warenhuis en Naaimachines is een Warenhuis gelegen aan Jongemastraat 5 in Bolsward.

Meer informatie over Sikma's Warenhuis en Naaimachines in Bolsward

Sikma's Warenhuis en Naaimachines is een bekende winkel in het oude centrum van Bolsward. Ze bieden een breed assortiment aan speelgoed, kookwaren en naaimachines van bekende merken. Daarnaast geven ze deskundig advies en repareren ze naaimachines van alle merken. De winkel wordt al 4 generaties gerund door de familie Sikma en staat bekend om hun goede service en kwaliteit. Ze spelen in op duurzame artikelen en de laatste trends. Ook hebben ze een Facebook-pagina waar ze updates plaatsen over nieuwe producten. Klanten kunnen langskomen in de winkel in Bolsward voor advies en om het assortiment te bekijken.

Wil je weten wat Sikma's Warenhuis en Naaimachines verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sikma's Warenhuis en Naaimachines of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sikma's Warenhuis en Naaimachines? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sikma's Warenhuis en Naaimachines het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Sikma's Warenhuis en Naaimachines reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sikma’s Warenhuis en Naaimachines

Bezoekers bekeken ook