HEMA Bolsward

HEMA Bolsward is een Warenhuis gelegen aan Appelmarkt 15 in Bolsward.

Meer informatie over HEMA Bolsward in Bolsward

HEMA Bolsward is een winkel waar je onder andere taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en restaurantmaaltijden kunt bestellen of kopen. Als je online bestelt, heb je de keuze om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Bij thuisbezorging ontvang je de bestelling binnen 1-2 werkdagen, terwijl je bij het ophalen in de winkel de bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt verwachten. Je hebt 30 dagen de tijd om artikelen te retourneren, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en voorverpakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast biedt HEMA de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw apparaat. In de omgeving van Bolsward zijn er ook andere HEMA-winkels te vinden, zoals in Grou, Leeuwarden, Sneek, Franeker, Harlingen, Balk en Joure.

Wil je weten wat HEMA Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar HEMA Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Bolsward

Bezoekers bekeken ook