Salon Esthetiek

Salon Esthetiek is een Schoonheidssalon gelegen aan De Tjilling 11 in Bolsward.

Meer informatie over Salon Esthetiek in Bolsward

Salon Esthetiek is een schoonheid- en pedicuresalon in Bolsward die zich richt op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze bieden expertise op het gebied van huid- en lichaamsverzorging en maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. De salon biedt behandelingen aan met professionele producten van Medex, waarbij er ook speciale producten beschikbaar zijn voor thuisgebruik. De pedicure ruimte is gemakkelijk bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Daarnaast biedt Salon Esthetiek ook ontspanning aan met een infrarood sauna. Ze hebben verschillende aanbiedingen, zoals een introductieaanbod waarbij je kennismaakt met hun huidverzorgingsproducten en behandelingen, een fruitzuur kuur met gratis bijpassende huidverzorgingsproducten en ontspannende gezichtsbehandelingen met hotstone-massage.

Wil je weten wat Salon Esthetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Esthetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Esthetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Esthetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Salon Esthetiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Esthetiek

Bezoekers bekeken ook