Nautica Bolsward

Nautica Bolsward is een Watersport gelegen aan Industriepark 5A in Bolsward.

Meer informatie over Nautica Bolsward in Bolsward

De tekst beschrijft een Rybi 470 consoleboot die te koop is voor een scherpe prijs. De boot heeft een comfortabele kussenset en recente upgrades en is klaar om het water op te gaan. Er wordt aangegeven dat bijna alles mogelijk is en dat speciale wensen kunnen worden besproken. Er wordt vermeld dat de boot in de showroom kan worden bekeken en dat er vriendelijke en goede service wordt geboden. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de verschillende bootlengtes van het merk BEEKMAN inflatables die op voorraad kunnen zijn. Er wordt ook vermeld dat er een wisselende voorraad occasions boten en buitenboordmotoren beschikbaar is. Verder wordt er aangegeven dat er ook nieuwe motoren en gewenste watersportartikelen kunnen worden geleverd. Daarnaast wordt er trots medegedeeld dat er nu ook polyester en aluminium boten kunnen worden geleverd, in verschillende prijscategorieën. Er wordt aangemoedigd om verder te kijken op de website en webshop of om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Nautica Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nautica Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nautica Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nautica Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Nautica Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nautica Bolsward

Bezoekers bekeken ook