AK Maritime Service

AK Maritime Service is een Watersport gelegen aan De Ward 29 in Bolsward.

Meer informatie over AK Maritime Service in Bolsward

In de afgelopen 12,5 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in elektrisch varen. Wij leveren nieuwe elektrische aandrijvingen van verschillende merken en kunnen ook de inbouw verzorgen. Daarnaast bieden wij service aan voor allerlei soorten en merken elektrische aandrijvingen, zowel in de werkplaats als op locatie. Wij werken met verschillende merken voor elektrische aandrijvingen, zoals Water World, The electric drive, Krautler elektrische aandrijvingen, Bellmarine, powered by Transfluid, Hollex elektrische aandrijving by Exalto, Combi outboard elektrische motoren, Torqeedo elektromotoren in en outboard, ePropulsion elektrische buitenboordmotoren en Minn Kota trolling motoren voor visboten. We stellen een offerte op in overleg en na goedkeuring voeren wij de ombouw/inbouw uit. Tijdens de ombouw houden wij je op de hoogte van de voortgang en na afloop maken we een proefvaart. Als de ombouw klaar is, kun je weer genieten van het elektrisch varen en staan wij altijd klaar voor service.

Wil je weten wat AK Maritime Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AK Maritime Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AK Maritime Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AK Maritime Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar AK Maritime Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AK Maritime Service

Bezoekers bekeken ook