Kazuri & more

Kazuri & more is een Winkel gelegen aan Kleine Dijlakker 27 in Bolsward.

Meer informatie over Kazuri & more in Bolsward

Kazuri is een merk van unieke sieraden voor vrouwen. Het merk heeft een groothandelswebshop en een webshop voor particulieren. De collectie bestaat uit verschillende items en er zijn veel combinaties mogelijk. Kazuri is opgericht door Lady Susan Wood, die werd geboren in een Afrikaans dorpje en later naar Engeland werd gestuurd om te studeren. Ze trouwde met een chirurg en verhuisde in 1947 naar Kenia. Daar startte ze een koffieplantage en was ze betrokken bij verschillende medische initiatieven. Kazuri is erkend als Fair Trade door de IFAT. Winkeliers kunnen de collectie bekijken in de showroom in Trademart Utrecht en bestellen via de B2B webshop. Particulieren kunnen bestellen via de webshop.

Wil je weten wat Kazuri & more verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kazuri & more of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kazuri & more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kazuri & more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Kazuri & more reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kazuri & more

Bezoekers bekeken ook