Gloriehuis

Gloriehuis is een Kerk gelegen aan Harlingerstraat 47 in Bolsward.

Meer informatie over Gloriehuis in Bolsward

Gloriehuis Bolsward is een kerk in Bolsward waar een groep mensen samenkomt om God beter te leren kennen en elkaar op te bouwen in het geloofsleven. De gemeente organiseert verschillende activiteiten waar iedereen welkom is, zoals ontmoetingen, gezamenlijk bidden en aanbidding. Via de website kunnen diensten worden teruggeluisterd en er is ook een YouTube-kanaal beschikbaar. Gloriehuis heeft als visie om het Koninkrijk van God te bouwen en te proclameren in Bolsward en omstreken, en om discipelen te maken en op te bouwen. Tijdens de zondagsdiensten is er ruimte voor aanbidding, voorbede en profetische bediening. Gloriehuis hecht veel waarde aan gebed en organiseert ook kringavonden en een profetisch gebedshuis. Daarnaast worden er ook speciale activiteiten georganiseerd, zoals vrouwendagen en ondersteunt de gemeente diverse projecten in binnen- en buitenland. De kinderen tot en met groep 8 hebben hun eigen dienst, genaamd de Glorietoppers. Voor meer informatie of contact kan men terecht op de website of via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Gloriehuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gloriehuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gloriehuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gloriehuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Gloriehuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gloriehuis

Bezoekers bekeken ook