Gasthuiskerk

Gasthuiskerk is een Kerk gelegen aan Gasthuissingel 33 in Bolsward.

Meer informatie over Gasthuiskerk in Bolsward

De tekst beschrijft verschillende aspecten van de Gasthuiskerk in Bolsward. Het begint met een beschrijving van een gezellige avond waar de zintuigen getest worden en mensen kunnen kletsen en lachen. Vervolgens wordt uitgelegd dat de kerk een plek is waar mensen hun geloof kunnen delen en vanuit de Bijbel kunnen nadenken. De Gasthuiskerk wil een geloofsgemeenschap zijn waar het Woord van Liefde en Belofte een levende werkelijkheid is. Er wordt ook vermeld dat de kerk de St. Stephen's kerk in Uganda ondersteunt. Verder worden contactgegevens gegeven en wordt de website van de kerk aangeprezen. Tot slot worden verschillende activiteiten genoemd, zoals kerkdiensten, gebedsgroepen, groeigroepen en ZWO-activiteiten. De tekst eindigt met informatie over de komende koffieochtend en de focus van de kerkenraad op ontmoeting, verbinding en verdieping.

Wil je weten wat Gasthuiskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasthuiskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasthuiskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasthuiskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Gasthuiskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasthuiskerk

Bezoekers bekeken ook