Garage van der Werff

Garage van der Werff is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Harlingerstraat 1 in Bolsward.

Meer informatie over Garage van der Werff in Bolsward

Garage van der Werff is een Ford specialist sinds 1919. Ze bieden onderhoud en reparatie aan van alle merken. Persoonlijk contact, deskundig advies en optimale service zijn belangrijk voor het bedrijf. Ze geven advies op maat voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, zelfs buiten openingstijden op afspraak. De geschiedenis van het bedrijf begon in 1919 toen Dhr. Wietse v.d. Werff begon als Ford dealer en in 1924 officieel dealer werd van de Ford Motor Company of Holland. De garage is sinds 1931 lid van Bovag. Contactgegevens zijn beschikbaar via telefoon en e-mail. Het adres van de garage is Harlingerstraat 1, 8701 WP Bolsward. Het copyright van de website behoort tot Garage van der Werff.

Wil je weten wat Garage van der Werff verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage van der Werff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage van der Werff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage van der Werff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Garage van der Werff reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Garage van der Werff

Bezoekers bekeken ook