Auto Foekema Bolsward

Auto Foekema Bolsward is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Ward 27 in Bolsward.

Meer informatie over Auto Foekema Bolsward in Bolsward

Auto Foekema Bolsward is al 8 jaar lang het adres in Friesland voor gebruikte auto's, onderhoud en reparatie. Het bedrijf staat bekend om betrouwbaarheid, voordelige prijzen en goede service. Ze hebben jarenlange ervaring en goede contacten met leveranciers, waardoor ze occasions kunnen aanbieden tegen een voordelige prijs. De werkplaats hanteert scherpe tarieven en de klantenservice is persoonlijk en klantgericht. Er is een ontspannen en ongedwongen sfeer en er is altijd koffie beschikbaar. Een proefrit is altijd mogelijk, ook zonder afspraak. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres van Auto Foekema Bolsward is De Ward 27, 8701 MB Bolsward en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0515 72 70 65.

Wil je weten wat Auto Foekema Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Foekema Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Foekema Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Foekema Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Auto Foekema Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Foekema Bolsward

Bezoekers bekeken ook