Garage H.F. Wander B.V.

Garage H.F. Wander B.V. is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan 75, Laag Bolwerk in Bolsward.

Meer informatie over Garage H.F. Wander B.V. in Bolsward

Bij Wander Auto in Sneek kunt u terecht voor betrouwbare occasions sinds 1965. Ze hebben een gevarieerd aanbod van verschillende automerken, zoals Toyota en Peugeot. Als Toyota Specialist bieden ze betrouwbaar rijden en kunt u langskomen voor een proefrit. Als Peugeot Specialist hebben ze een gevarieerd aanbod en staan bekend om de goede rijeigenschappen. Naast onderhoud en reparaties bieden ze ook APK-keuringen aan, uitgevoerd door opgeleide keurmeesters. Daarnaast doen ze ook bandenwissels en airco onderhoud. Bij Wander Auto krijgt elke klant en auto volle aandacht en hanteren ze een persoonlijke en transparante aanpak. De openingstijden van de showroom zijn van maandag tot vrijdag 08:00 - 18:00 uur, donderdagavond tot 21:00 uur, en zaterdag van 10:00 - 17:00 uur. De werkplaatsen in Sneek en Bolsward zijn geopend van maandag tot vrijdag 08:00 - 17:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0515-486600 of e-mailadres info@wanderauto.nl.

Wil je weten wat Garage H.F. Wander B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage H.F. Wander B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage H.F. Wander B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage H.F. Wander B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Garage H.F. Wander B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage H.F. Wander B.V.

Bezoekers bekeken ook