Bedrijfswagen Service Friesland B.V. - DAF Service & Parts dealer

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. - DAF Service & Parts dealer is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan De Wymerts 4 in Bolsward.

Meer informatie over Bedrijfswagen Service Friesland B.V. - DAF Service & Parts dealer in Bolsward

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. is een DAF Service & Parts dealer gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Het bedrijf wordt geleid door Anne Bijker, Rinze Louwsma en Heine de Vries, die een sterke focus hebben op service en klanttevredenheid. Ze bieden onderhoud, reparatie en service voor vrachtwagens, lichte bedrijfswagens en campers van alle merken. Het doel is om maximale inzetbaarheid van de voertuigen te garanderen tegen minimale kosten, en ze bieden flexibele onderhoudscontracten en fleet management aan om dit te bereiken. Daarnaast zijn ze een erkende DAF dealer en bieden ze nieuwe en gebruikte DAF trucks aan, inclusief gecertificeerd onderhoud en service. Het bedrijf staat bekend om zijn snelle en betaalbare service en heeft een 24/7 pechhulpdienst. Ze verkopen ook DAF en andere merk onderdelen en bieden advies en expertise aan hun klanten. Het bedrijf is erkend door SCM, RDW, BOVAG en is een erkend leerbedrijf. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:15 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 12:30 uur. Buiten deze tijden kan er contact worden opgenomen met de ITS Service dienst.

Wil je weten wat Bedrijfswagen Service Friesland B.V. - DAF Service & Parts dealer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bedrijfswagen Service Friesland B.V. - DAF Service & Parts dealer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bedrijfswagen Service Friesland B.V. - DAF Service & Parts dealer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bedrijfswagen Service Friesland B.V. - DAF Service & Parts dealer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Bedrijfswagen Service Friesland B.V. - DAF Service & Parts dealer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bedrijfswagen Service Friesland B.V. – DAF Service & Parts dealer

Bezoekers bekeken ook