DAG Occasions

DAG Occasions is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Marne 40A in Bolsward.

Meer informatie over DAG Occasions in Bolsward

DAG Occasions is een jong en gedreven bedrijf dat betrouwbare en betaalbare auto's aanbiedt. Ze hebben altijd minimaal 30 auto's op voorraad en verkopen alleen origineel Nederlandse auto's met een tellerrapport. Na een proefrit en betaling kan de auto direct worden meegenomen, zonder extra afleveringskosten. Het inruilen van een huidige auto is mogelijk en de tenaamstelling wordt ter plaatse geregeld. Daarnaast biedt DAG Occasions ook de mogelijkheid voor aflevering met nieuwe APK, kleine beurt of garantie. Ze zijn 7 dagen per week geopend op afspraak, inclusief in het weekend en in de avonduren. Het is wel verstandig om van tevoren even te bellen om te controleren of de geadverteerde auto nog beschikbaar is.

Wil je weten wat DAG Occasions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAG Occasions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAG Occasions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAG Occasions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar DAG Occasions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. DAG Occasions

Bezoekers bekeken ook